Wie ben ik?

Hi there en welkom op mijn blog!

Laat ik me eerst even kort voorstellen... Ik ben Jolien, 21 jaar en sinds juni 2011 afgestudeerd na een opleiding journalistiek. Momenteel zet ik mijn eerste stapjes in de 'grote wereld' en da's niet altijd gemakkelijk: gaan werken, centjes verdienen en zoveel mogelijk sparen voor later. Maar er zijn ook heel wat voordelen: thuiskomen zonder iets te moeten doen en geen studiestress meer, zalig!

In het weekend vind je me sowieso één avond in de cinema. Het is een echte verslaving! Een romantische komedie met een grote portie popcorn, meer heb ik niet nodig. Of toch.. Mijn vriend Sam mag zeker niet ontbreken in dit plaatje. We leerden elkaar kennen in het vijfde middelbaar en zijn intussen al 4,5 jaar samen (jaja, highschool sweethearts!).Wat je verder nog moet weten over mij?

1) Ik lust bijna niets! Zo lust ik alleen gemixte groenten en het enige fruit dat ik eet zijn appels en bananen. Nog dingen die ik niet lust: sauzen (ketchup, mayonaise,...), vis, schaaldieren,.. En zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan!
2) Wat ik wel heel graag eet, is spaghetti bolognese. Zo graag dat ik het - zonder overdrijven - élke dag zou kunnen eten!
3) Mijn favoriete tijdschrift is Flair. Ik koop hem elke week & lees hem letter voor letter. Mijn Flair is heilig! De mensen in mijn omgeving weten dan ook dat ze hem best niet kreuken ;-).
4) Ik lees graag en dan vooral chicklits! Ik hou ervan om in boekenwinkels rond te neuzen op zoek naar een nieuw boek. Al die mooie covers en ontspannende verhalen, i love it!
5) Ik hou van tv-series! Mijn absolute favoriet is Desperate Housewives, maar ook andere vrouwenreeksen zoals Gossip Girl en Sex and the City vind ik geweldig.
6) Ik ben een echte zoetebek en hou dan ook ontzettend van desserts! Oh ja, liefst met véél chocolade!Zo, nu weten jullie toch al iets meer over mij. Op deze blog zal ik schrijven over alles wat ik leuk, grappig, interessant of gewoon mooi vind. En ik hoop natuurlijk dat jullie het massaal lezen!

Enjoy!

Lots of love,
Jolien

1 opmerking:

beantwoorden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...