vrijdag 17 februari 2012

Rare gewoontes

Rare gewoontes, volgens mij heeft iedereen er wel een paar. Zo van die dingen die je altijd doet, maar eigenlijk weet je zelf niet goed waarom. Tijd om mijn rare gewoontes met jullie te delen dacht ik zo... ;-).

1) Voor ik mijn Flair lees, doorblader ik hem eerst volledig. Pas daarna lees ik alle artikels en dat allemaal in volgorde!
2) In de cinema eet ik nooit van mijn popcorn voor de film begint. En ook mijn vriend moet braafjes wachten tot ik de pot bovenhaal ...
3) Oh ja, ik neem ook altijd een dekentje mee naar de bioscoop. Anders heb ik het koud!
4) Mijn verse pistolets steek ik op zondagochtend steevast tussen de croque monsieur machine. Eentje met kaas en eentje met muizenstrontjes! Heerlijk..
5) Ik druk altijd op het knopje van de busdeur! Ja, ook al is de deur al open...
6) Ik controleer altijd minstens 10 keer of ik de garagepoort wel goed dicht heb gedaan.
7) Als ik ga joggen moet ik soms van mezelf bepaalde tegels met mijn voeten raken. Wat natuurlijk soms best een raar zicht oplevert ;-).
Bron

- Wat zijn jullie rare gewoontes?

Lots of love,
Jolien

2 opmerkingen:

  1. Grappig! Ook zo schattig dat je ook echt een dekentje naar de bios meeneemt. Ik heb bizarre gewoontes maar als je ze vraagt weet ik er opeens geen te noemen. Misschien is dat er ook een.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik doe in de bioscoop altijd mijn schoenen uit, dan kan ik lekkerder zitten. En inderdaad, een dekentje.. Die neem ik ook wel eens mee!

    BeantwoordenVerwijderen

beantwoorden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...